12,13 Aralık 2013 Tatil Edilen Okullar, Hangi Okullar Tatil ?

3
87

kar tatili12 Aralık İstanbulda Okullar Tatil Mi ? Hangi Okullar Tatil ?, istanbuldaki tatil edilen okullar 12 aralık 2013, 13 aralık 2013,

Tatil edilen okulların listesi, istanbulda okullar tatil edildi mi, ankarada okullar tatil edildi mi, tatil edilen okullar, listesi,

Yoğun kar yağışı nedeniyle yurt genelinde bazı bölgelerde yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edileceği duyuruldu, meb den yapılan açıklamaya göre aşağıda yer alan listede bazı okullar tatil edildi.

İstanbul da bugün yoğun kar yağışına teslim oldu, özellikle yüksek kesimlerde oldukça fazla kar yağışı hakim.

11 Aralık tatil edilen okullar

DÜZCE
Kar yağışı nedeniyle Kaynaşlı ilçesinde eğitime yarın ara verilecek.

ORDU
Kar yağışı nedeniyle Akkuş ilçesi ile Çaybaşı ilçesinin bazı belde ve köylerinde eğitime ara verildi.

Ordu Valiliği‘nden yapılan yazılı açıklamada, özellikle kentin iç kesimlerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçe ve beldelerde eğitime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Kar yağışının etkisini artırarak devam etmesi nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime Gürgentepe ilçesinde 2 gün, Gölköy ve Korgan ilçelerinde 1′er gün, İkizce ilçesinin Yoğunoluk, Şenbolluk, Karataş ve Devecik beldelerinde 2 gün ara verilmiştir.” Valilik daha önce de Akkuş ilçesinde YİBO hariç olmak üzere tüm okullarda eğitime 2 gün, Çaybaşı ilçesinin İlküvez beldesinde ise Kapılı ve Göksu köyündeki okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini bildirmişti.

Artvin’de kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.
Artvin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışının dün akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam ettiği belirtilerek, “Yoğun kar yağışı dolayısıyla valiliğimizce il merkezi ile Hopa, Murgul ve Borçka ilçelerimizdeki tüm ilk, orta ve lise düzeyindeki eğitim kurumları 10 Aralık Salı günü bir gün süreyle tatil edilmiştir” denildi.
Açıklamada, ayrıca il genelinde kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin 10 ve 11 Aralık tarihlerinde iki gün süreyle idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Zonguldak
Zonguldak merkeze bağlı belde ve köylerdeki taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda yarın eğitime ara verileceği bildirildi.
Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada, Meteoroloji Müdürlüğünün olumsuz hava koşulları beklentisinden dolayı merkeze bağlı belde ve köylerde taşımalı eğitim yapılan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime yarın 1 gün süreyle ara verileceği kaydedildi.

Nevşehir
Nevşehir’de etkili kar yağışı nedeniyle kent genelindeki okullarda eğitime yarın ara verilecek.

Ordu
Ordu’da kar yağışı nedeniyle Gürgentepe, Gölköy ve Korgan ilçeleri ile İkizce’nin bazı beldelerinde eğitime ara verildi

Tokat
Tokat’ta merkeze bağlı köy ve beldelerdeki okullarda yarın eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Elazığ
Elazığ kent merkezi ve bağlı köylerde ise taşımalı eğitime yarın ara verilmesi kararlaştırıldı.

Samsun
Samsun’da kar yağışı nedeniyle Alaçam, Atakum ve Tekkeköy ilçelerindeki bazı okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Elazığ
Elazığ’da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerde eğitime bir gün ara verildi.

Bartın
Ulus ilçesindeki okullarla merkeze bağlı Arıt beldesinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda, kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verileceği bildirildi.
BOLU
BOLU’da iki gündür kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilirken, Bolu Valisi İbrahim Özçimen sosyal paylaşım sitesi twitter’dan Bolu, Mengen, Gerede, Mudurnu ve Göynük’te yarın okulların kar yağışı nedeniyle tatil edildiğini açıkladı.
KİLİS
KİLİS’te, etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

NEVŞEHİR
Nevşehir il genelinde ilk ve orta dereceli okullar yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün tatil edildi.

Önceki MakaleGüney Doğu Anadolu Bölgesi Ekonomik Özellikleri
Sonraki MakaleFarklı Malzemelerden İskelet Yapımı

3 Yorum Yapıldı

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz