2012 Kpss sorular çalındı mı sınav iptal edilecek mi ? Adaylardan Yorumlar

0
94

Yine bir ösym sınavı ve aradan çok geçmeden yine bir tartışmalı sınavla karşımıza geliyor ösym, yıllardır süregelen güvenilir ösym son yıllarda geçtiğimiz yıl ygs skandalı şimdi ise kpss skandalı ile çalkalanıyor.

2012 kpss sınavına giren adaylar, soruların daha ösym tarafından açıklanmadan medyada yer aldığı üzerine çok sinirli, bu durumda adaylar soruların daha önceden birileri tarafından servis edildiğini dolayısıyla çalındığını düşünüyor.

Ösym kurumundan yapılan açıklamada ise, soruların sınava giren adaylar tarafından ezberlenerek kamuoyuna https://www.kisaozet.net/ servis edildiği şeklinde.

Sınavda her ne olursa olsun herhangi bir birilerini kayırme gibi bir durum söz konusu ise mutlaka bu sınav iptal edilmeli, fakat geçtiğimiz yıl yaşanan ygs sınavında da yine aynı durum söz konusu olmuştu sınav hiçbir şekilde iptali yaşanmamıştı.

2012 kpss soruların çalınması konuşulunca adaylar bu konuda tedirgin şunu söyleyebilirim ki birçok adaydan bu konu hakkında çok fazla miktarda tepki söz konusu.

Adayların tepkileri haklı olarak kendilerince düşündükleri ve en önemlisi kamuoyunda ösym nin sınav sorularını medyaya açıklamadan internette yer alması.

Sen ne düşünüyorsun ? sence sorular çalındı mı ?yorumlarını alt kısımdan yazabilirsiniz.

Önceki MakaleKarşıyaka Devlet Hastanesi Online Radevu Al
Sonraki MakaleÖss Lys Ygs Ek yerleştirme kontenjan kılavuzu 2012

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz