2013 Seçimlerde Sandık Görevlisi Olmak İçin Başvuru ve Şartları

10
117

2013 yerel seçimlerin tarihi belli oldu birçok firma anket yapmaya başladı bile vatandaşlardan ön bilgi almak adına ön anketler yapılıyor değerli okurlar. 2013 yılında seçimlerde sandık görevlisi olmak için uğraşan birçok kişi var bizde buradan bu konuyu ele almak istedik değerli okurlar.

Sandık görevlisi olmak için geçmiş yıllada yapılan yerel seçimler baz alınarak bu yazıyı yazıyoruz, öncelikle bir partinin üyesi iseniz işiniz daha kolaydır hatta parti üyesi olmayanlara görev vermediklerini bile duymuştum değerli okurlar.

Yerel seçimlerde 1 günlük dahi olsa iyi para olduğu için herkes istemektedir sandık görevlisi olmak bu yüzden kapış kapış gitmektedir görevler, bu yüzden önceden takip edin son güne bırakmayın değerli okurlar.

Başvuru yöntemi olarak da seçim bürosu neredeyse bölgenizde oraya başvuruda bulunabilirsiniz.

2013 yerel seçimlerine az bir zaman kaldı siz de sandık görevlisi olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun değerli okurlar.

2013 yerel seçim sandık görevlisi olmak ile ilgili yorumunuz varsa BURAYA tıklayarak sorabilirsiniz.

Önceki Makale2013 Suya Yüzde Kaç Zam Geldi, Zamlı Su Fiyatları
Sonraki MakaleSandık Görevlisi Ücreti Nekadar 2013 ? Nezaman Verilecek

10 Yorum Yapıldı

  1. merhaba

    ben sandık görevinde yer almıştım 2013 te tekrar sandıkta görevliymişim ama olmak istemiyorum .sandıkta görevlisi olmak istemiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor.
    yardımcı olmanızı rica ederim

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz