2014 Yılbaşı Gecesi Hangi Kanalda Hangi Program Var, Tv Programları

2
136

2014 logo2014 Yılbaşı Gecesi Hangi Kanalda Hangi Program Var, Tv Programları, 31 aralık 2013

31 aralık 2013 yılbaşı gecesi bugün, en güzel kanalları en güzel programları sizler için paylaşacağız değerli okurlar, Herkese mutlu yıllar.. Mutlu yılbaşılar dilerim değerli okurlar..
1 ocak 2014 çarşamba tatil mi ? detaylı bilgi almak için linke tıklayarak yılbaşı gününün tatil olup olmadığını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
31 aralık 2013 yılbaşı gecesi hangi kanalda hangi yılbaşı programları var, sizler de yılbaşı gecesi eğer dışarı çıkmayacak evde ekran başında ailenizle birlikte yılbaşını geçirecekseniz, sizler için birbirinden güzel yılbaşı gecesi programlarını bu başlık altından bulabilirsiniz.
Yılbaşı gecesine özel yılbaşı tv programlarını güncel olarak bu başlık altından bulabilirsiniz.
Yılbaşı gecesi geçmiş yılbaşılarına baktığımızda birbirinden güzel eğlence programları ve bazı dizilerin özel bölümleri ile birlikte ekranlarda olacağını söyleyebiliriz. İşte 2014 yılbaşı gecesine özel tv programları.

2014 Yılbaşı gecesi Tv Programları

Kanal D

Kanal d ekranlarında yılbaşı gecesi saat 20:00 de cem yılmaz ile gülme krizine girmeye hazır olun, Fundamentals adlı gösteri ile yılbaşı gecesi Cem Yılmaz güldürmeye geliyor.

Önceki MakaleNoel Baba Kimdir ? Gerçek Midir ? Tarihçesi Hakkında Bilgi
Sonraki Makale31 aralık 2013 – 1 ocak 2014 Okullar Tatil Mi ? Yılbaşı Tatili Kaç Gün ?

2 Yorum Yapıldı

  1. kanal d de neler var yılbaşı gecesi merak ediyoruz, ben dışarı çıkmayacağım benim gibi kimler dışarı çıkmayacak merak ettim istanbuldan senem

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz