2018 Yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları 31 Aralık 2017

1
197

yılbaşı 2015Milli piyango çekilişi heyecanını artık hissetmeye başlıyoruz, büyük ödülü kim kazanacak ? acaba bana da çıkarmı diye hayaller kurarak alınan biletler.. ve onlarca umut..

2018 yılbaşı bileti çekilişi 31 aralık 2017 tarihinde gece saat 12 de yapılacak, bilet ile ilgili olarak 2017 yılbaşı çekilişi amorti kaç bağlantıdan amorti ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Milli piyango heyecanını her yıl olduğu gibi bu yıl yine 31 aralık tarihinde yaşayacağız, yine birileri zengin olacak birileri ise para kazanacak.

Bazıları da amorti ile bilet tutarlarını geri iade alacak. Her ne olursa olsun yılbaşına girdiğimizde yine 1 yaş daha yaşlanacağız.

Eğlence , yılbaşı, mutluluk falan tamam ama her yılbaşı sizi bir yaş daha geri doğru götürüyor bunun farkında mısınız ? : ))

İçinizi kararttım farkındayım ama biraz realist olmak gerekiyor bence, bu söylediklerim 25 yaş ve üzeri için geçerlidir : )

Yılbaşı milli piyango çekilişi sonuçları 31 aralık 2017 tarihinde bu başlık altından detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz, yılbaşında kazanan değil hayatta kazanan, hayatın içinde mutlu olanlardan olmanız dileğiyle.. Herkese mutlu yıllar dilerim.

Önceki MakaleYılbaşı Milli Piyango Çekilişi 2017 Amorti Kaç
Sonraki MakaleYargıtay Klavye Sınavı Sonuçları, Mülakata Kalanlar Listesi Aralık-2016

1 Yorum

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz