2013-2014 Şampiyonlar Ligine Hangi Takımlar Gidecek ?

1
101

sampiyonlar-ligi2014 yılında şampiyonlar ligine hangi takımlar gidecek ? Değerli futbolseverler bu başlık altından sizlere gelecek yıl şampiyonlar ligine hangi takım gidecek sorusunun cevabını vermeye çalışacağım.

Henüz liglerde son durumlar belli değil sadece Almanya ligi Bundesliga da Bayern Münih şampiyonluğunu ilan etti ve gelecek yıl ,dolayısıyla şampiyonlar ligine gidecek takım olabilir.

Bayern dışında henüz şampiyonluğu garantilenen bir takım bulunmuyor.

2014 yılı şampiyonlar ligi takımları kimler olur ?

          [ Yorum yazmak için Tıkla ]

2014 yılı şampiyonlar ligi takımları için ne söylesek yalan olur ancak, bu yıl oynanan şampiyonlar ligi maçlarından biraz bahsetmek gerekir, 2013 yılı Galatasaray şampiyonlar liginde mücadele eden bizi temsil eden takım oldu, Galatasaray şampiyonlar ligine aslanlar gibi veda etti.

Bernabeu da oynanan ilk maçı 3-0 kazanan Real, deplasmanda istanbul’da 3-2 mağlup oldu. Galatasaray özellikle Real Madrid maçının ikinci yarısında oynadığı muhteşem oyunu ile göz doldurdu.

Galatasaray şampiyonlar ligi macerasını şampiyonlar ligi şampiyonu Real’i mağlup ederek bitirdi.

2014 yılı şampiyonlar ligi takımlarını sizlere buradan paylaşacağız, ancak sizin düşünceleriniz bizim için değerli, 2014 yılı şampiyonlar ligine hangi takımlar kalır ? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Önceki MakaleAlmanca Öğretmenliği Bölümü Taban Puanları 2013-2014
Sonraki Makale2013-2014 Yılında Emekli Olanların Maaşları Nekadar ? Kaç Para ?

1 Yorum

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz