2018 Yılbaşı Kutlama Mesajları, Sms Sözleri, Resimli Sözler, Fotoğraflar

4
535

Yeni yıl yılbaşı 2018 geliyor herkes yeni yıla girmenin heyecanını yaşarken, bi yandan da büyük ikramiyeyi düşünüyor, yeni yılda yeni ikramiye ile birileri zengin olacak ve birileri de yine aynı şekilde yaşamına devam edecek.

Yılbaşında bazılarına ise amorti isabet edecek, olsun hiç yoktan iyidir deyip şükür etmek gerekir : ) Yılbaşı gecesi sevdiklerinizi eşinize, dostunuza, arkadaşlarınıza birbirinden güzel sözlü yazılı kartlar, kutlama mesajları ve sms ler gönderebilirsiniz.

İşte yılbaşı gecesi sevdiklerinize gönderebileceğiniz sms sözleri ve resimli kutlama kartları.

 2018 Yılbaşı Mesajları

» Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!

» Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

» Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

» Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2018 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

» Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

» Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2018 no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR…

» Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2018 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

» Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, barış dolu bir yıl dileğiyle…

» Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle…

2018 Yılbaşı Mesajları Resimli

2016 yılbaşı kutlama mesajları
2016 yılbaşı kutlama mesajları
2016 yılbaşı kutlama mesajları
2016 yılbaşı kutlama mesajları

yılbaşı kutlama mesajları 2016

yılbaşı kutlama kartları, fotoğraflı kartlar
yılbaşı kutlama kartları, fotoğraflı kartlar
yılbaşı mesajları 2016
yılbaşı mesajları 2018

 

Farklı Dilde Yılbaşı Kutlama

Türkçe : Mutlu Yıllar

İngilizce : Happy New Year

Almanca : Glückliches neues Jahr

Fransızca : Bonne Année

İspanyolca : Feliz Año Nuevo

İtalyanca : Buon anno

Rusça : С Новым Годом

Önceki Makale2017 mübaşir maaşları Nekadar ?
Sonraki MakaleSağlık Ocağı ebe maaşları 2017

4 Yorum Yapıldı

  1. bitane de ben yazayım biraz farklı olsun benimki ;

    1- 2015 i beklerken 2014s çıkıyomuş düşünsenize : )

    2- Chiristmisınız mübarek olsun : )

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz