2012 Lys-1 matematik soruları ve cevapları indir çözümlü

1
117

Lys sınavı soruları 2012, lys sınavı cevapları 2012, lys sınavı soruları cevapları indir, lys sınavı matematik 2012, lys matematik soru cevapları 16 haziran 2012, lys 1 matematik soruları cevapları

Lys sınavının ilki bugün yapıldı binlerce adayın bu sıcak yaz aylarında ter döktüğü lys 1 matematik sınavı soruları ve cevapları çözümleri ile birlikte siz değerli adaylar ile bu sayfadan paylaşacağız.

2012 lys sınavı yapıldı, ösym tarafından açıklanacak olan sorular ve cevaplar kamuoyuna dağıtıldığında aşağıdaki adreste olacak, aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak ösym nin soruları açıklayıp açıklamadığınız kontrol edebilirsiniz.

2012 lys matematik soruları cevapları

Lys sınavına 619 bin 133 aday katıldı.

video


ADAYLAR LYS MATEMATİK GEOMETRİ SINAVINI DEĞERLENDİRDİ

LYS-1’de sabah 10.00’da başlayan sınavda matematik ve geometri sorularını cevaplayan adaylar, saat 12.00’de cevap kağıtlarını teslim etti. Dışarıda bekleyen aileleriyle sınavı değerlendiren öğrencilerin bazıları geometri sorularından, bazıları ise matematik sorularının zorluğundan şikayet etti.

Öğrenciler, soruları cevaplarken zamanı iyi kullanmak durumunda olduklarını, zor sorular nedeniyle zaman zaman süre sorunu yaşadıklarını dile getirdi.

BAZI ADAYLAR LYS SINAVINDA RAHATSIZLANDI

Bu arada Ankara Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde sınava giren adaylardan biri, sınav sırasında rahatsızlandı. Rahatsızlanan adaya ilk müdahale ambulansta yapıldı.

LYS YABANCI LDİL SINAVI İLE DEVAM EDECEK

LYS’nin bugün öğleden sonra saat 14.30’da başlayacak olan oturumunda ise öğrenciler, yabancı dil sınavı LYS 5’e girecek. Yarın sosyal bilimler sınavı LYS 4, 23 Haziran’da edebiyat ve coğrafya sınavı LYS 3, 24 Haziran’da ise fen bilimleri LYS 2 sınavı gerçekleştirilecek.

Önceki MakaleMiraç kandilinde neler yapılır, nasıl dua edilir ?
Sonraki MakaleLys 1 matematik zor muydu? kolay mıydı? yorumlar 16 haziran 2012

1 Yorum

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz