2013 Hac Kayıtları ve Kayıt Yenileme Tarihi Nezaman Başlıyor ?

17
155

2013 yılında Kutsal topraklara gitmek isteyen görmek isteyen, Efendimiz S.a.v ‘in yaşadğı kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen binlerce hacı adayı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine bu yılda hacca gitmek için kayıt yaptırmaları eskiden kaydı olanların ise kayıtlarını yenilemeleri gerekecek.

2013 yılı hac kayıtları, hac başvuruları hakkında henüz net bir tarih açıklanmamıştır. diyanet.gov.tr den 2013 yılı başında açıklanmasını beklediğimiz hac kayıt tarihleri ve kayıt yenileme tarihleri diyanetin resmi web adresinden açıklandığını buradan bizler de güncel olarak paylaşacağız.

2013 hac kayıtları diyanetin resmi web adresi üzerinden yapabilirsiniz, aynı zamanda il ve ilçe müftülüklerine ziyaret ederek de başvurularınızı yapabilirsiniz.

2013 yılı hac kayıtları, hac başvuru tarihleri 2013, hac kayıt yenileme tarihleri açıklandığında bizler yine bu sayfadan güncel tarihleri sizlerle paylaşacağız.

Güncel Duyuru

2013 Yılı Hac Başvuruları 04 – 22 Şubat 2013 tarihleri arasında il ve ilçe müftülükleri ile internet ortamında yapılabilecektir. Usul ve esaslar bilahare duyurulacaktır…

2013 yılı hac kayıtları hakkında sormak istediklerinizi BURAYA tıklayarak bizlere sorabilirsiniz.

Eskiden kaydınız olupta kayıt yenileme işlemleri için bilgi almak için [ Tıklayın ]

Önceki MakaleMurat Boz 2013 Yılbaşı Gecesi Nerede Sahne Alacak Konser Verecek ?
Sonraki MakaleKamil Koç Gidiş Bileti Alana Dönüş Hediye Kampanyası Yakala.co

17 Yorum Yapıldı

  1. 2009 yılında kayıt oldukhac ıcın,ama bır kac defa kayt olmadık,ozman kurraya gıremıyor,hakkımız oluyormu,yenı kaydolmus gıbımı oluyoruz,tesekükler…

  2. 2013 de ilk hac kaydımızı yaptırdık.2014 kuraları açıklandığında kayıt yenileme diye bir şey okudum.hersene kayıtmı yennilemek gerekiyor?kayıt yenileme tarihleri ne zaman??

  3. lütfen ciddi olun allah rızası icin calışın insanlar taş aldıkca her sene değişiyor lütfen sözünüzde durunuz dinayet başkanlığı saygılarımla 2008 ilk kayıt

  4. Rüyalarımda birkaç kere hacca gittiğimi gördüm ve bu yıl müracaat etmeye karar verdim. Müracaatta hangi belgeler lazım ? Kur’ada çıkmayınca her yıl müracaat yenilenecek mi ?
    Saygılarımla…

  5. s a annem babam ve ben 2007 den beri bekliyoruz babam kalp hastası ya hersene babacıgım hasta oluyor yazık deyilmi ya bu sene kurasız gidermiyiz diyanet geçen yıl 7yıl olunca kurasız dedi umutlandık bu yıl yine yok 2014 dıyo bu nasıl oluyor allah rızası için üzmeyin artık babacıgımı annemi allah tüm müslümanlara nasip etsin inşşalah ne olur artık diyanet duysun bizi

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz