Erdoğan 2. kez ameliyat oldu sağlık durumu nasıl ?

0
91

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2. kez bıçak altına yattı, Başbakan Erdoğan 26 kasım 2011 tarihinde sindirim sisteminde bir rahatsızlıktan ötürü ilk ameliyatını olmuştu ve rahatsızlığının son evresi olan 2.kez ameliyatı gerçekleşti durumunun iyi olduğu açıklandı.

 

 

Heyecan yaratan bu iddia sonrasında hastane gazetecilerin akınına uğradı.

Başbakanlık Basın Merkezi, Başbakan Erdoğan’ın, 26 Kasım 2011’de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşamasının yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlandığını açıkladı.

BOZDAĞ YALANLADI AMA…

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hastaneye kaldırıldığı şeklindeki iddiaların doğru olup olmadığını soran gazetecilere, ”Bunlar doğru haberler değil. Sayın Başbakanımızın sağlığı gayet yerinde. Hastaneye kaldırılmadı. Bunlar fısıltı haberler, doğru değil. Sayın Başbakanımızın sağlığı gayet yerinde. Bakanlar Kurulu toplantısının iptali de söz konusu değil” yanıtını verdi.

BAŞBAKANLIK: TAMAMLAYICI TIBBİ MÜDAHALE

Başbakanlık Basın Merkezi ise, Başbakan Erdoğan’ın, 26 Kasım 2011’de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşamasının yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlandığını, başlangıçta planlandığı üzere tedavinin bu şekilde nihayete erdirildiğini bildirdi. Açıklamada, ”Başbakanımızın sağlığı son derece iyidir. Kendisi, hafta içinde rutin mesaisine başlamayı planlamaktadır” ifadeleri kullanıldı.

İLK AMELİYATTA GİZLENMİŞTİ

Başbakan Erdoğan’ın ilk ameliyatı gizlice gerçekleştirilmiş ve herkesten saklanmıştı. Ameliyatı sadece çok yakınları biliyordu. Başbakan Erdoğan’ın ameliyat edildiği iddiaları üzerine Başbakanlık Basın Merkezi’nden şöyle bir açıklama yapılmıştı:

“Sayın Başbakanımız, 26 Kasım 2011 tarihinde, laparoskopik yöntemle, başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı geçirmişlerdir. Ameliyat, Sayın Başbakanımızın programının müsait olması nedeniyle 26 Kasım tarihinde gerçekleşmiştir. Doktorların gerekli gördüğü istirahatın ardından, Sayın Başbakanımız çalışmalarına başlayacaktır.”

Başbakan Erdoğan, 19 Ocak 2012’de gazeteci Mehmet Ali Birand’ın sorularını yanıtlamıştı. Birand, Erdoğan’la görüşmesini şöyle aktarmıştı: “Kendini yorgun hissetmiyor. Bağırsak kanseri olduğu söyleniyordu. ‘Kanser misiniz’ dedim, ‘hayır’ dedi. Ne kanser ne de kemoterapi görüyor. ‘Korktunuz mu’ diye sordum; ‘Yok korkmuyorum çünkü Allah’a inanırım’ dedi.”

Önceki MakaleGoogle Chromo kullananlar para kazanacak
Sonraki MakaleAziz yıldırım dan mesaj, 13 şubat 2012

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz