Elektrik Faturası Kayıp-Kaçak Kullanım Bedeli Öğrenme Dilekçesi

2
115

elektrik faturasıElektrik fatularında artık kayıp kaçak kullanım bedelini geri alabileceksiniz, elektrik faturalarında yıllardır ödediğimiz kaçak kullanım bedelini artık geri iade alabileceğiz.

Elektrik faturalarında kaçak kullanan kişilerin bedelini, dürüst kullanıcılardan çıkartıyorlardır bunun için de faturalara kayıp kaçak kullanım bedeli K.K.K. bedeli olarak elektrik faturalarına yansıyordu.

Elektrik faturaları kayıp kaçak kullanım bedeli geri iade alabilmek için bunun nekadar olduğunu net olarak bilmek gerekiyor, bunun için de hizmet aldığınız kuruma dilekçe yazarak elektrik kayıp kaçak kullanım bedelini öğrenebilirsiniz.

Dilekçe örnekleri

linkine tıklayarak hazır dilekçeleri kendinize uygun şekilde doldurup, kayıp kaçak kullanım bedelinizi öğrenebilirsiniz.

Önceki Makale7-14-21-28 Ocak Zaman Ygs Deneme Sınavı Cevap Anahtarı 2015
Sonraki MakaleMütevazi Nedir, Ne Demek ? Kelime Anlamı

2 Yorum Yapıldı

  1. merhabalar arkadaşlar benim yıllardır ödediğim kayıp kaçak kullanım bedelini geri alabilmem için öncelikle bunun nekadar tutarı olduğunu bilmem mi gerekiyor ?

    Eğer öyle ise bunu nasıl öğreneceğim

    • Bedeli öncelikle öğrenmeniz gerekiyor, yukarıdaki yazıda dilekçe örnekleri bağlantısı var oraya tıklayarak dilekçe örneğine bakabilirsiniz.

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz