2013 Şubat Öğretmen Ataması Olacak mı ?

1
83

ogretmen-atamalari2013 şubat ayında öğretmen atamaları olacak mı, şubat 2013 öğretmen atması yapılacak mı, şubat ayında kaç öğretmen ataması yapılacak, 2013 şubat öğretmen ataması sonuçları,

2013 şubat ayında öğretmen atamaları yapılacak mı ? işte bu sorunun cevabı ilk önce yapılmayacak denildi ardından kadro açığı olduğunu söyleyip şubat ayında öğretmen ataması yapılacağı söyleniyor.

Öğretmen adaylarını ilgilendiren ve çok merak edilen konuların başında gelen şubat 2013 öğretmen ataması yapılacak mı sorusunun cevabını sizler için araştırdık değerli okurlar.

Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Ahmet Özer in açıklamaları var bu konu hakkında, Özer açık olduğunu ve bu açığın kapatılması için şubat ayında atama yapılması gerekdiğini söyledi.

..”Bunu ya ücretli öğretmenlerle ya da yeni öğretmen ataması yaparak çözebiliriz. Bizce ücretliyle doldurup işi şansa bırakmaktansa arkadaşları kadrolu olarak atayıp sınıfları da rahatlatmak daha doğru olur. Çünkü ücretli öğretmenler ikinci dönemde KPSS‘ye çalışacağız deyip okuldan ayrılıyorlar. Bu sefer öğrenciler, okul, veliler yani herkes zarar görüyor. Bu nedenle açığın kapatılması için şubat ayında öğretmen atamasının yapılması gerekir. Nitekim bu noktada Sayın Başbakan’ın 120 bin öğretmen ihtiyacımız var açıklaması yapmıştı. Diğer branşlar da göz önünde bulundurularak bir öğretmen alımının yapılması doğru olur.”

Önceki MakalePipi Nedir ? Pipi Ne Anlama Gelir ?
Sonraki MakaleHaziran 2013 Kaç Öğretmen Ataması Yapılacak ?

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz