Lise Dönem Sonu Etkinliği Sunucu Konuşma Metni Örneği Yazıları

0
1424

sunucu konusmaDönem sonunda hemen hemen tüm okullarda etkinlikler olur sunucular bazen zorlanmaktadır kendileri yazarken bizler işte hazır paylaşalım dedik değerli okurlar her zaman işinize yarayacak olan lise ve dengi okullarda sunucuların konuşma yaparken kullanacağı örnek yazılar sizlerle.

Aşağıda yer alan yazıların bazı kısımlarında oynama yaparak her yerderahatlıkla kullanabilirsiniz değerli okurlar. İşte dönem sonu okul etkinliğinde, kep töreninde sunucu konuşması yazıları.

1.Değerli Okul müdürümüz kıymetli misafirlerimiz Anasınıfımızın mezuniyet törenine hoş geldiniz.

2.Sizleri başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.

3.Konuşmalarını yapmak üzere Okul Müdürümüz……….‘u buraya davet ediyorum

4.Şimdi yaslanın arkanıza geliyorlar karşınıza ,onlar minik yıldızlar,kocaman yürekli çocuklar,çalıştılar çabaladılar sizin için roller aldılar.Ellerinize kuvvet sizden bekliyoruz destek hepinize iyi seyirler sahne arkası onları bekler.Siz sayın misafirlerimizi bekletmeden çocuklarımızın “Annemize türküsüyle”baş başa bırakıyoruz.

5.Bir demet çicektir onlar sevgiyle ve bakımla büyürler,esirgediniz mi biraz sevginizi,astınız mı? biraz yüzünüzü hemen soluverirler.Evet o güzel çiceklerimizden “Dik dur kardeşim”rondunu izliyoruz.

6.Bugün bir başka güzelsiniz çocuklar bütün güzelliklere merhaba,gelecek sizsiniz çocuklar geleceğe merhaba,Minik yıldızlarımız sizlere “Hayat Bayram Olsun “gösterilerini sunacaklar.

7.Tüm alkışlar çocuklarımız için alkışlar devam etsin eksilmesin neşemiz.Şimdi minik yıldızlarımız sizlere “Bir minicik kelekebek” rondunu sunacaklar

8.Neşeyle dizildiler mantarlar bu mutlu günde bol alkış bekliyorlar.Minik yıldızlarımız sizlere “Mantarlar” rondunu sunacaklar.

9.Diploma Töreni

10.Kep Töreni.
Sevgili öğrencilerimiz 30 Ağustos ilköğretim okulu sizi sevgiyle uğurluyor.hazır mısınız ?
Geleceğe Merhaba
Haydi kepler havaya

11.Minik yıldızlarımızın sevgi dolu yürekleri ile hazırladıkları gösterimiz burada sona ermiştir.Önce çok emek vererek hazırladıkları bu gösteri için onlara sonra da bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz.

Önceki MakalePes 2013 Futbol Yaşamı Dostluk Maçı Hatası, Çözümü
Sonraki MakalePes 2013 Skidrow Oyundan Atıyor Sorunu, Çözümü

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz