2012-2013 muhteşem yüzyıl, kurtlar vadisi ne zaman başlayacak

2
148

Diziler ne zaman başlayacak yeni sezon, muhteşem yüzyıl ne zaman başlayacak, kurtlar vadisi pusu nezaman başlayacak,

Kurtlar vadisi pusu hayranlarına buradan yazmak istedim bu yazımda, kurtlar vadisi yeni sezonda 2012-2013 yılında yapacağı yayın hayatında Tnt kanalından atv ye transfer olmuştur, transfer nedeni ise tnt nin Türkiye deki kanalının kapanacak olmasıdır.

Tnt kanalı kısa bir zaman içinde Türkiye deki yayınını durduracaktır, geçtiğimiz yıl Kurtlar vadisi pusu yu çok büyük paralar ile transfer eden Tnt, yayın hayatına Türkiye de son vermesi dolayısı ile, Kurtlar vadisi pusu atv ye geçecektir.

muhteşem yüzyılMuhteşem Yüzyıl ne zaman başlayacak ?

Bir diğer dizi çok sevilen çok izlenen show tv nin reyting rekorları kıran dizisi star tv ye satılmıştı, 2012-2013 sezonunda da yine değişiklik olmazsa star tv de yayın hayatına devam edecek.

Muhteşem yüzyıl hayranı birisi olarak daha diziyi şimdiden özlediğimi söyleyebilirim..

Dizi hakkında yorumlarınızı bizimle paylaşın. Soru ve görüşlerinizi yazın.

Önceki MakaleSınıf öğretmenliği bölümü taban ve tavan puanları 2012-2013
Sonraki MakaleHemşirelik taban puanları 2012-2013

2 Yorum Yapıldı

  1. Hürrem (Meryem Uzerli) sana bayılıyorum ha unutmadan gözlerin lens mi.biliyor musun annem hamile ve kız doğacak adına karat verdik.MERYEM!!!!!!. Nolur bir gün Erzincan ‘a gel. ailece annem teyzem halam yengem kuzenlerim ve ben hepimiz sana bayılıyoruz.o mavi lens gözüne veya gerçek gözün farketmez o gözlerini çok beğeniyoruz.sakın ayrılma diziden.ayrılırsan bir aile dizini izlemiycek.Nolur bizden ayrılma 1 TÜRKİYE değil bir dünya sana hayran özellikle gözlerine.SENİ VE EKİBİNİ ÇOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEİYORUUUUUUUZZZZ.

    gönderen:İrem ESMEK

  2. merhaba kurtlar vadisinin mematisi bence dizinin en başarılı oyuncusu diziden ayrılması mümkün değil bence saçma kimse seyretmez yönetmene ve senarist te duyrulur

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz