Bir girişimci üretim ve dağıtım sürecinde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir

0
80

Fabrikası olan bir girişimci, üretim ve dağıtım sürecinde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir, bu sorunlardan birinin ortaya çıkması diğerlerini nasıl etkiler.

Fabrikası olan ve aktif olarak ürünü üretip bu ürünü dağıtan bir girişimcinin üretiminde meydana gelen en ufak bir aksaklık tıpkı domino taşı gibi pek çok şekilde, girişimcinin marka değerine kadar farklı şekilde olumsuz olarak firmayı etkiler. Üretimi yetiştirememesi, gerekli olan talebe cevap verememesi veya geç cevap vermesi, diğer firmaların bu girişimciyle çalışmamalarına neden olabilir.

Üretim sürecinde böylece aksaklık oluşmaması için stok uygulamasına geçilip, stoktan mal gönderilmesi gerekir (tabi bu bozulmayacak teknolojik ürünler vs. gibi uzun süreli kullanımlı ürünler olmalıdır ).

Dağıtım sürecini de yine çok iyi şekilde yönetmesi gerekir, ürün çok güzel şartlarda ve iyi bir şekilde ortaya çıkabilir ancak dağıtım sürecinde meydana gelen aksaklıklar firmaya karşı diğer firmaların olumsuz bir izlenimi oluşmaması adına, girişimcinin dağıtım sürecini de iyi şekilde yönlendirmesi gerekir.

Önceki MakalePirinç üreticisi olsaydınız iyi bir üretim için neler yapardınız.
Sonraki Makaleİklim tarım faaliyetlerini nasıl etkilemektedir

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz