2011 emeklilik prim borçlandırılması

0
101

Emeklilik prim gün sayısı, 2011 emeklilik bekleyenlere büyük müjdeli haber geldi, buna göre yapılan yeni düzenleme kamuoyuna duyruldu ve emeklilik bekleyenlere müjdeli haber verildi işte detaylar;
-PRİM BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI– Ekonomik şartları göz önünde bulundurarak prim borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Dinçer, “Ekonomimiz istikrara kavuştukça ve geliştikçe şartlar da daha olumlu hale geliyor. Biz de bunu göz önüne alacağız. Düşen enflasyon, düşen faiz oranlarını hesap ederek, alacaklarımızın tahsili konusunda yeni bir düzenleme yapılıyor” dedi.

Ekonomik krizde bazı işletmelerin olumsuz etkilendiğini hatırlatan Dinçer şunları kaydetti: “Onların da şartlarını daha kolaylaştırmak için fırsat vermek istiyoruz.

Bu açıdan bakıldığında işte faiz oranları güncellenecek, cezalar güncellenecek.

Ama bu arada geçmiş dönemden birikmiş olan cezalar, idari para cezaları, gecikme cezaları veya tecil faizleri gibi suçları da gözden geçiriyoruz. Onları da yine kamunun reel alacaklarını feda etmeden, reel olarak alacağımızı koruyarak tahsil etmenin yönüne gideceğiz. Orada da birtakım indirimler yapacağız.”

Önceki Makale15 Ocak 2011 TUDEM Yönlendirme Sınav Sonuçları
Sonraki MakaleTürk Patent Enstitüsü (159) sözleşmeli personel İşci alımı 2011 Başvuru şartları

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz