2013 Survivor Ünlüler Yarışmacıları Kimler Katılıyor ?

6
214

2013 survivor yarışmacıları yine merak konusu olmaya başladı bile, her yıl başlayan survivor heyecanı bu yıl yine son sürat devam edecek gibi gözüküyor.

Her yıl Ünlüler ve Gönüllüler olarak iki takımdan oluşan Survivor her yıl olduğu gibi bu yıl özellikle ünlüler takımı çok konuşuluyor, merak ediliyor.

Survivor ünlüler takımı bugüne kadar birçok ünlüyü ağırladı, takımda birbirinden önemli simalar kıyasıya takımda yarıştı.

Survivor 2013 yılında da yine nefesleri kesecek, Acun ılıcalı Beyaz tv de katıldığı programda birbirinden önemli açıklamalarda bulundu, Acun ılıcalı nekadar kazanıyor ? aylık kazancından survivor 2013 e kimlerin katılacağına kadar birçok önemli konuyu açıklayan Ilıcalı, Survivor 2013 e kimler gidecek sorusuna ise sadece 2 ismi açıkladı.
Fetih 1453 filminin yakışıklı oyunusu Cengiz Çoşkun ve Habertürk yazarı Nazenin Tokuşoğlu nun 2013 survivor ünlüler takımında olacağını belirtti.

Ayrıca Acun ılıcalı 2013 Survivor‘ın Panama da çekileceğini söyledi.

2013 Survivor Ünlüler

Dağhan Külegeç, Nazenin Tokuşoğlu, Ümit Karan, Cengiz Çoşkun ve çok sevdiğim sanatçı rahmetli Barış Manço’nun oğlu ve favorimiz Doğukan Manço’nun isminin açıklanmasının ardından Irmak Atuk’un da kadroda olduğu açıklandı.

Önceki MakaleAcun ılıcalı Nekadar Para Kazanıyor ? Aylık, Yıllık Kazancı
Sonraki MakaleKahramanmaraş Pazarcık Depremi Kaç Şiddetinde Oldu 14 Kasım 2012

6 Yorum Yapıldı

  1. hiç de bile!!Bence daha iyi şeyler olacak.doru diyosun sevgi.2012 güzeldi.ama yinede güzel olacağına inanıyorum.bence güzel olacak.büşra çok ama çok kömiksin.hadi hayırlısı olur inşallah. ben kendi adıma heyecanla bekliyorum.

  2. 2012 survivorun yerini tutamaz bence, cok guzel bir kadroydu fakat bu sene sevmedigim kisiler ve tanimadigim kisiler var iyi bir kadro degilllllllll 2013

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz