Turkcell 3G 2. yılı şerefine 31 ağustos’a kadar ücretsiz İnternet, Dakika

0
92

Turkcell her zaman olduğu gibi farkını ortaya koymaya devam ediyor, çift katlı taşıyıcısı ile en hızlı olan Turkcell 2. yılı şerefine 31 ağustos 2011 tarihine kadar ücretsiz;

Bedava dakikalar, günlük MobilTV paketi ve 100 MB mobil internet yeni Turkcell 3G’lilerin oluyor.

3G’nin 2. yılını çift katlı taşıyıcı teknolojisi* ile karşılayan Turkcell’den 3Güzel hediye.

3G’ye ilk kez geçen Turkcell’liler,3G’ye geçiş yaptıktan sonraki 24 saat içinde kullanabilecekleri;

• Tüm Turkcell’lilerle günlük 30 dakika konuşma süresi kazanıyor;
• 1 Günlük MobilTV paketi ile cepten TV izliyor
• Günlük 100 MB Turkcell Mobil İnternet paketi ile cepten internete girebiliyorlar.

Cepten internete bedava girin! Nerede olursanız olun cebinizden google’a girip aradığınız sorunun yanıtını kolayca bulun, cepten facebook’a girin, e-postalarınızı cepten kontrol edin. Şimdi 3G’li olun 100 MB’lık cepten internet paketini, 3G’ye geçtiğiniz gün BEDAVA kullanın.

Cepten bedava Mobil TV izleyin! İster yolda ister işte nerede olursanız olun televizyon keyfini cebinizde taşıyın, maçları, sevdiğiniz dizileri ve programları cebinizden Turkcell kalitesiyle izleyin. Şimdi 3G’li olun Mobil TV paketi ile 1 gün boyunca 22 kanalı cebinizden BEDAVA izleyin.

Hazır Kartlılar için ücretlendirme periyodu 15 saniyedir.
Faturalı Tyrkcell’liler mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Hediye 30 dakika bitiminde, tarife ve/veya paketiniz üzerinden ödeme yaparsınız.

*Servis alınan bölgedeki radyo koşullarının uygunluğuna ve data trafik yoğunluğuna bağlı olarak 2 taşıyıcının aynı anda kullanılmasıyla hızın iki katına kadar çıkmasını sağlayan bir teknolojidir.

Paket internet/Mobil TV hakkımı aşarsam ne kadar ücret öderim?
İnternet Paketi aşımları varsa mevcut internet paketiniz, yoksa standart paket üzerinden ücretlendirilir.
Mobil TV günlük standart pakette 8 saat kullanım limiti bulunmaktadır. Limit aşımı tüm vergiler dahil dakika başı 13 kuruş ile ücretlendirilir.
Nasıl yararlanırım?
Kampanyaya katılmak için 3G yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Ayrıca 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri, Sesli Yanıt Sistemi, Turkcell İletişim Merkezleri, Turkcell Mağazaları, Online İşlem Merkezi, WAP İşlem Merkezi Kanallarından da ücretsiz olarak Turkcell 3G‘ye geçebilirsiniz.
Kampanya kapsamında verilen tüm avantajlardan yararlanabilmek için kullandığınız cihazın 3G uyumlu olması, MobilTV desteklemesi ve hattınızın özel ücretli servislere kısıtlı olmaması gerekir
Kimler yararlanabilir?
Kampanyadan 20 Haziran 2011- 31 Ağustos 2011 tarihleri arasında 3G’ye geçen Turkcell’liler yararlanabilir.
Turkcell’e, kampanya başlangıç tarihinden sonra yeni tesis ya da mobil numara taşıma yolu ile gelen yeni aboneler bu kampanyadan faydalanamayacaktır.
Ne zaman kullanmaya başlarım?
Kampanya kapsamında verilen tüm avantajlardan yararlanabilmek için kullandığınız cihazın 3G uyumlu olması, MobilTV desteklemesi ve hattınızın özel ücretli servislere kısıtlı olmaması gerekir.
Kampanyaya talebinizden sonra, 3G’ye Geçiş Kampanyası’na katılımınızın alındığına dair, kampanya katılım mesajı gönderilir.
Telefon desteklerine bağlı olarak, kazandığınız faydaların başladığına dair gönderilen bilgilendirme SMS’i ile beraber kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bilgilendirme mesajları KONUŞMA– İNTERNET ve MOBILTV faydaları olarak ayrı ayrı gönderilir.
Kampanya koşulları nedir?
Kampanyadan bir kez yararlanabilirsiniz. Hediye haklarınızı farklı telefonlarla da kullanabilmeniz için, cep telefonu desteğinden bağımsız olarak konmuşma hattınıza tanımlanır. Telefonunuz 3G ya da Mobil TV desteklemiyor ise, 3G açılışını takip eden 24 saat içinde hattınızı Mobil TV ve 3G destekleyen bir telefona taktığınızda bu servislerden yararlanabilirsiniz.
3G hizmetlerinden faydalanmaya başlama saati bir hattan diğerine değişiklik gösterebilir. Kampanya avantajları sonraki aylara devretmez.
Turkcell 3G bağlantısı kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir.
Kampanya avantajlarını, sadece yurt içinde kullanabilirsiniz.
Çift katlı taşıyıcı teknolojisi nedir?
Servis alınan bölgedeki radyo koşullarının uygunluğuna ve data trafik yoğunluğuna bağlı olarak 2 taşıyıcının aynı anda kullanılmasıyla hızın iki katına kadar çıkmasını sağlayan bir teknolojidir.
Bilmenizde fayda var
Turkcell, kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Önceki MakalePes 2012 Sistem gereksinimleri Pc özellikleri Nelerdir ?
Sonraki MakaleDenizbank İşletme Kart Bayram Kredisi

Sizin Düşünceniz Nedir?

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz